5 x badkamer met Béton Ciré Pro

Een mooie strakke betonlook in je badkamer? Met de cementstuc Béton Ciré Pro creëer je een stoere, strakke, industriële badkamer zonder naden. Béton Ciré is zeer sterk en duurzaam, waterbestendig, zonder naden en een uitstekend alternatief voor tegels. En dat je met Béton Ciré hele mooie dingen kunt maken bewijzen de stukadoors die met onze Béton Ciré Pro werken!

viaestudio_blog_badkamer1

Vloer en wand in Béton Ciré Pro in de kleur Zijde. In afwisseling met nisjes andere materialen zoals bijvoorbeeld hout geeft de vloer en wand in eenzelfde kleur een rustig beeld.

viaestudio_blog_badkamer3

Wand en badopbouw Béton Ciré Pro in de kleur Kiezel 62 uitgevoerd door Stucco Lusso uit Tiel. Chique combinatie met grote vloertegels en mozaic in het douchegedeelte.

viaestudio_blog_badkamer4

Vloer en wand in Béton Ciré Pro in de kleur Nijl 14. Een strak ontwerp maar door de zeegroene kleur toch een Mediterrane ‘feel’.

viaestudio_blog_badkamer2

Wand in Béton Ciré in de kleur Zand 49 uitgevoerd door StucDesigners uit Losser. Een laag scheidingswandje met nisje in Beton cire  is een mooie manier om een grotere badkamer in te delen.

viaestudio_blog_badkamer5

Wastafel en wand in Béton Ciré Pro in de kleur Sneeuw 37 uitgevoerd door Tendenza Stucdesign uit Volendam. Een mooi strak ontwerp met een drain in de wastafel ipv rond afvoertje.


Geplaatst op 4 november 2016 in de categorie: Blog Naar overzicht

Deel dit artikelShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest1